Kiszámíthatóság, hosszútávú együttműködés! Maxserv Könyvelő Iroda - Budapest, XIV. kerület, Vezér u. 149/C 

Tanácsadás, adótanácsadás

A tanácsadás az adótörvények folyamatosan változó és egyre bonyolultabb rendszere miatt, szinte minden vállalkozás és cég életében fontos,így kihagyhatatlan a megbízható könyvelő iroda szerepe,mely segítséget nyújt és vállalja az adótanácsadás minden feladatát. Ügyfeleink számára teljeskörű adótanácsadási szolgáltatást nyújtunk, amely az alábbi tevékenységeket foglalja magában:


* Adótanácsadás
* Adóminimalizálás
* Felkészítés az APEH ellenőrzésre
* Teljes képviselet az adóhatóságok előtt
* Jogorvoslatok elvégzése az ellenőrzések után
* Nemzetközi adózás

Számunkra fontos, hogy az ügyfeleink a lehető legkevesebb adót fizessék,  ezért személyre szabottan a vállalkozás sajátosságait is figyelembe véve alakítjuk ki az adózási feltételeket.

Ügyfeleink számára naprakész adótanácsadást nyújtunk a legújabb törvényváltozásokat is figyelembe véve.

Ügyfeleink vállalkozását felkészítjük az APEH ellenőrzés előtt az ellenőrzés típusához igazodóan.

Képviseletet nyújtunk az adóhatósági ellenőrzések során (APEH, önkormányzat).

Az ellenőrzés befejezésével szükség esetén jogorvoslatot nyújtunk, amely magában foglalja az észrevétel és a fellebbezések elkészítését.


Árak

* Adótanácsadás: 12.000 Ft+Áfa/óra
* Összetett adókérdések kidolgozása: Eseti díjazás alapján
* Felkészítés az adóellenőrzésre: Eseti díjazás alapján
* Képviselet a hatóságok előtt: 6.000 Ft+Áfa/óra
* Felkészítés az APEH vizsgálatra: Eseti díjazás alapján
* Jogorvoslat végzése: Eseti díjazás alapján

A sikeres üzleti élet egyik legproblematikusabb tényezője a folyamatosan változó adótörvényeknek való pontos, de hatékony megfelelés. Az adótanácsadás egy teljesen független és önálló iparággá nőtte ki magát. Napjainkban a professzionális adótanácsadás igénybevétele elkerülhetetlenné vált a vállalkozások számára.

Adótanácsadó kollégáink tudásuk legjavát kínálják, hogy megbízóink az általuk végrehajtott ügyletek adókövetkezményeivel tisztában legyenek, az ügyletek a legoptimálisabb adóteherrel járjanak számukra és így figyelmüket kizárólag a saját feladataik teljesítésére összpontosíthassák. Akár társasági adóról, általános forgalmi adóról, személyi jövedelemadóról, illetve egyéb járuléknemekről legyen szó munkatársaink komplex módon áttekintik az egyes ügyleteket és valamennyi adózási és adóval kapcsolatos adminisztrációs kötelezettséget megállapítanak.

Tanácsadóinkon keresztül ügyfeleink hozzájutnak mindahhoz a szakmai tapasztalathoz, amelyet a sokéves működésünk során változatos ügyletekben elsajátítottunk. Ezen tapasztalatokat ügyfeleink sikerrel alkalmazhatják saját vállalkozásukban is adóterheik racionalizálására. Munkatársaink speciális tapasztalattal rendelkeznek a bank- és pénzügyi szektorral, ingatlanügyekkel, vállalatértékeléssel kapcsolatos kérdések megválaszolásában.

Tanácsadóink készséggel állnak ügyfeleink részére Adóhatósági revíziókkal és önrevíziókkal, hatósági állásfoglalásokkal, valamint jogorvoslati eljárásokkal kapcsolatos kérdésekben.
Legfontosabb szolgáltatásaink:

* Társasági adóval, általános forgalmi adóval, személyi jövedelemadóval és egyéb járulék-nemekkel kapcsolatos adótanácsadás;
* Jogszabályi megfeleléssel kapcsolatos szolgáltatások;
* Teljes adminisztráció átvilágítása;
* Adótanácsadás az elektronikus számlázással, elektronikus archiválással és elektronikus áfa-bevallással kapcsolatban, valamint a szükséges rendszerek biztosítása;
* Teljes körű adóhatósági ügyintézés
A könyvelés a jogszabályban előírt nyilvántartások vezetését jelenti. A könyvelés evidenciaszerűen adózási kihatásokat is generál, hiszen valamely gazdasági esemény könyvelés során történő kategóriákba sorolása, és ennek megfelelően a számviteli nyilvántartásokba rögzítése meghatározza pl.: a költségkénti elszámolhatóságot, az elszámolható amortizációt.

Az adótanácsadás legtöbb esetben valamely ügylethez, helyzethez kapcoslódó adóterhek felmérése. Az adótanácsadás jó esetben valamely tranzakció vagy tevékenység adóterheinek előzetes felmérés és a tvékenység tervezéséhez szükséges adózási információk biztosítása, alternatívák, struktúrák kidolgozása.

Könyvelés és adótanácsadás rendszerint egyben nyújtott szolgáltatások. SOk esetben a könyvelőtől kérnek ügyfelei tanácsot egy-egy ügylet előtt a költségkénti elszámolhatósággal, illetve adóerhekkel kapcsolatban, amely túlmutat a könyvelés keretein, illetve adótanácsadás jellegű szolgáltatás.Jogi és magánszemélyek számára nyújtunk szakszerű tanácsadást annak érdekében, hogy az adótörvények által nyújtott lehetőségek legszélesebb körének felhasználásával a legkedvezőbb adózási feltételekkel tudjanak megfelelni adóbevallási és adófizetési kötelezettségüknek.

Különös jelentőséggel bírnak az APEH ellenőrzések, az önrevíziók, a hatósági állásfoglalások, eljárások során nyújtott tanácsadási szolgáltatásaik.

Feladatainak megoldása során nemcsak precíz és felelősségteljes munkára, modern informatikai háttérre és gyors információkra számíthat, hanem igény szerinti konzultációkra is, hogy a szükséges tanácsokkal elláthassuk Önt.
Maxserv Gazdasági Pénzügyi Tanácsadó és Szolgáltató Kft.    |   1148 Budapest, Vezér u. 149/C fszt. 2-3
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu