Kiszámíthatóság, hosszútávú együttműködés! Maxserv Könyvelő Iroda - Budapest, XIV. kerület, Vezér u. 149/C 

Bevallás, beszámoló, mérlegkészítés

A Maxserv Kft. fő feladata a megbízói részére az adóbevallások készítése és az ügyfelei kérésére elektronikus adóbevallás, havi járulék bevallás küldése , benyújtása az APEH felé. Vállaljuk a beszámoló készítés, mérlegkészítés minden feladatát.

ADÓBEVALLÁSOK KÉSZÍTÉSE

A könyvelő iroda komplex könyvelési szolgáltatásához tartozik a szintén folyamatosan végzett és az adóhatóságok felé határidőre teljesítendő adóbevallás elkészítése és beküldése a megfelelő hatóság, így különösen az APEH felé.
Tájékoztatjuk ügyfeleinket arról is, hogy mikor és milyen adónemben kell adóbevallást benyújtani (így többek között az SZJA bevallás, ÁFA bevallás, EVA bevallás, iparűzési adó bevallás határidejéről), illetve arról, hogy ehhez kapcsolódóan mikor és milyen összegű adófizetési, járulékfizetési kötelezettsége, esetleg visszaigényelhető jogosultsága van.

ELEKTRONIKUS ADÓBEVALLÁS, HAVI JÁRULÉK BEVALLÁS

2006. január 1-től a vállalkozások részére az APEH felé történő adóbevallások benyújtása elektronikusan történik. Elektronikus adóbevallás beküldésére csak az jogosult, aki az ún. „ügyfélkapu”-ra, mint adózó vagy meghatalmazott regisztráltatta magát. Könyvelő cégünk munkatársaival, könyvelőivel már 1995-ben regisztráltattuk magunkat, hogy meghatalmazottként mi legyünk az elektronikus adóbevallás beküldők. Azóta a munkatársak és a MaxServ Könyvelő Iroda felelőssége közvetlen az APEH felé, abban az esetben, ha határidőre nem küldjük be az adóbevallásokat, illetve ha hibás adóbevallást küldünk be. Ezért mulasztási bírságot szabhat ki ránk az APEH. (Ennek azért van jelentósége, mert olyan könyvelő is van, aki nem a saját ügyfélkapuját használja, így a felelősség minden esetben a könyvelt cégé!)
A 2007. évtől a bér járulékairól minden vállalkozásnak havi adóbevallást kell beküldeni. Ezt a kötelezettséget minden hónap 12-ig kell teljesíteni. Ezzel a rendszerrel, ha más, pl. az ÁFA bevallás, vagy más kötelezettségek bevallása nem is havi bevallás, hanem negyedéves vagy éves bevallás, folyamatos szolgáltatásnak tekintjük az adóbevallási szolgáltatásunkat is. Szerződésünk tartalmazza részletesen az adóbevallás- és bejelentési szolgáltatásunkat is.
Könyvelő cégünk önadózó magánszemélyek részére elkészíti az SZJA bevallásukat.

BESZÁMOLÓ KÉSZÍTÉS, MÉRLEGKÉSZÍTÉS

Általában az általunk könyvelt vállalkozások, non-profit szervezetek, társasházak részére az üzleti év lezárása, így az éves vagy egyszerűsített éves beszámoló, a mérlegkészítés is könyvelő irodánk feladata.
2009. évtől szintén ránk hárul az elektronikus beszámoló elkészítésével és közzétételre való megküldésével, ez esetben a beszámoló 1 eredetileg ?
Év közben pályázathoz, hitel felvételhez, osztalék előleg kifizetéshez szintén elkészítjük a beszámolót vagy mérlegeket.
Könyvelő irodánk a könyvvizsgálandó cégeknek bármilyen célra – beszámolók, mérlegek, átalakulások auditálására – kamarai bejelentéssel rendelkező könyvvizsgálót biztosít.

Maxserv Gazdasági Pénzügyi Tanácsadó és Szolgáltató Kft.    |   1148 Budapest, Vezér u. 149/C fszt. 2-3
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu